моя клапан беше преебан и винаги събираше почти 40 литра
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
на мен ми се е случвало с кола на приятел която е с 20 литрова бутилка да ми напълнят 22литра при положение,че имаше вътре сигурно 2 литра, тва на ЛУКОЙЛ, и след малко разправия и вадене на доказателства платих само 19 литра, така,че е относително да се засича разход от колконка на колонка и то най вече газ
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеСигурен ли си, че на бензиностанцията ти сипват бензин? Да не ти трака веригата и да я бъркат с дизел и да наливат нафта.
Щото сам си го сипвам, по един и същи начин - догоре с набутване в гърлото доде върне.
Дори не беше 100 октана...
Мисля утре пак да пробвам, т.е. по скоро на връщане в петък.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Тва с колонките ще излезе вярно май. При мен се получи също толкова странно: Пълен резервоар в София-след изминати 223 км. в Търново отново до горе. Пистолета изключи на 11 литра?!?!?!?! Не виждам никаква логика тоя таралясник да ми гори 5/100 дизел и то при течаща нафтова помпа. Иначе за около 220 лв. минах 1200 км. което е малко под 7/100 според моите скромни математически познания. Та се чудя да си правя ли изобщо помпататака разхода ми харесва "много добре"
Comment
-
Здравейте!
Имам два малко тъпи въпроса:
1.Коя година спират модела от производство.
2.Някой да каже нещо повече за модела Магнум.
Предлагат ми за бартер ето тази,ама нещо не ми се вярва че е точна информацията.
http://www.cars.bg/u721207
Comment
-
На пръв поглед по снимките се вижда, че ауспуха не е оригинален, най-вероятно от някой Фолксваген, както и ми се вижда, че има теч на масло м/у главите и блока. Разбира се трябва да се види колата. Така по снимки тръдно може да се прецени.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеЗдравеите,мотор от Крома 1.9 тдид може ли да влезе в 164-ка?
Comment
-
мисля първо ,че е Алфа 164и второ дори и да стане, тоя мотор ще дойде малък за тежкото купе и няма да ти дава такъв разход какъвто ис мислиш, за това по добре си купи за 2000лв. една стегната 164-ка с 2.5ТД и ако е здрав мотора ще ти дава 9/100 разход в града
Comment
-
http://www.autoscout24.bg/Details.as...21939200000000
тоя вид тунинг тряя да го забранят със закон !!
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЕ човека обича да му е шаренко.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment